Αρχική Σελίδα

HIPILOT(SHENZHEN) INTELLIGENT AIR EQUIPMENT CO., LTD Γύρος εργοστασίων

 • Γραμμή Παραγωγής

  HIPILOT(SHENZHEN) INTELLIGENT AIR EQUIPMENT CO., LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  HIPILOT(SHENZHEN) INTELLIGENT AIR EQUIPMENT CO., LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

  HIPILOT(SHENZHEN) INTELLIGENT AIR EQUIPMENT CO., LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

  HIPILOT(SHENZHEN) INTELLIGENT AIR EQUIPMENT CO., LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

 • OEM / ODM

  Συνεργαζόμαστε με Westinghouse Westinghouse στις Ηνωμένες Πολιτείες εις:άγω τα προϊόντα εξαγνιστών αέρα υψηλών σημείων στην αγορά της Αμερικής.

  HIPILOT(SHENZHEN) INTELLIGENT AIR EQUIPMENT CO., LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

  Συνεργαστήκαμε με την ινδική τοπική συνεργασία εμπορικών σημάτων, ο εξαγνιστής εσωτερικού αέρα γίνεται πολύ δημοφιλής στην αγορά της Ινδίας.

  HIPILOT(SHENZHEN) INTELLIGENT AIR EQUIPMENT CO., LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

   

  Ζωντανή ραδιοφωνική μετάδοση αγορών TV της Hyundai Hmall της Νότιας Κορέας τα προϊόντα εργοστασίων μας

   

  HIPILOT(SHENZHEN) INTELLIGENT AIR EQUIPMENT CO., LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

 • Ε & Α

  3 κέντρα Ε&Α και νεωτερισμών:

  Κέντρο σχεδίου καινοτομίας της Γερμανίας Ravensburg, κέντρο σχεδίου καινοτομίας Shenzhen Sannuo, κέντρο σχεδίου καινοτομίας Shunde

   

  Η παγκόσμια κορυφή αποστειρώνει την τεχνολογία:

  Αναπτυγμένη τεχνολογία απολύμανσης τεχνολογίας ActiveAirCare που πιστοποιείται από τη NASA

  Αρχική ΕΝΕΡΓΟΣ μαύρη τεχνολογία αντιιών CLEAN™ έξοχο UVC δίπλωμα ευρεσιτεχνίας απολύμανσης, τοποθετημένη σε στρώματα τεχνολογία απολύμανσης αέρα καναλιών αποστείρωσης σφαιρικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, αεροδιαστημική τεχνολογία απολύμανσης πλάσματος, κ.λπ.

  Το ActiveAirCare είναι επίσης η μόνη αποκλειστική τεχνολογία καθαρισμού αέρα και επιφάνειας που αναγνωρίζεται από το ίδρυμα αέρα, και έχει λάβει τη διάσημη σφραγίδα πιστοποίησης διαστημικής τεχνολογίας. Είναι επίσης η κύρια τεχνολογία στη FDA-approved κατηγορία ΙΙ ιατρικός εξοπλισμός που το «λογότυπο πιστοποίησης διαστημικής τεχνολογίας» έχει εγκριθεί από το διαστημικό ίδρυμα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα προϊόντα που περιέχουν την αφιερωμένη τεχνολογία ActiveAirCare μας. Το διαστημικό ίδρυμα αναγνωρίζει τα προϊόντα που προέρχονται άμεσα από την τεχνολογία ή τους πόρους του διαστημικού προγράμματος.

   

  Επικύρωση πιστοποίησης αρχής βιομηχανίας

  Το εθνικό εργαστήριο πλάσματος του πανεπιστημίου της επιστήμης και της τεχνολογίας της Κίνας παρέχει την ενότητα αποστείρωσης το ίδρυμα οπτικοηλεκτρονικής του πανεπιστημίου Tsinghua παρέχει την UVC τεχνολογία αποστείρωσης, και πιστοποιείται από το ερευνητικό κέντρο Guangzhou που οδηγείται από τον ακαδημαϊκό Zhong Nanshan.

   

  Το μέλλον του καθαρισμού αέρα και της αποβολή-χαμηλής τεχνολογίας καθαρισμού και απολύμανσης αέρα πλάσματος θερμοκρασίας

  Η χαμηλής θερμοκρασίας τεχνολογία καθαρισμού αέρα πλάσματος HBN με τη διεθνή προηγμένη τεχνολογία μπορεί να παραγάγει το πλάσμα με μια πυκνότητα λιγότερο από του υπο--σώματος 2*10 μ, αυτά τα υψηλής ενέργειας διπολικά ιόντα διασκορπίζονται γρήγορα στο διάστημα χρήσης μέσω ενός μοναδικού σχεδίου αεραγωγών κυκλοφορίας, και διαπερνούν ενεργά τον αέρα και τα αντικείμενα. Οι ρύποι στην επιφάνεια σωμάτων μπορούν γρήγορα απολύμανση τα βακτηρίδια και οι ιοί PM0.01. Η αποστείρωση πλάσματος μπορεί να λειτουργήσει συνεχώς χωρίς παύση, μη δευτεροβάθμια ρύπανση προκαλώ από τις υπεριώδεις ακτίνες, όζον, και φίλτρα στο περιβάλλον. Είναι αβλαβές στο ανθρώπινο σώμα, ασφαλές και σταθερό, και μπορεί να συνυπάρξει με 24H ανθρώπινο και τη μηχανή. μηά αναλώσιμα, κανένα φίλτρο, συντήρηση-ελεύθερος, ζωή υπηρεσιών μέχρι 15 ετών, χαμηλή λειτουργική δαπάνη, χαμηλού θορύβου, μικρή κατανάλωση ενέργειας, ενέργεια - η αποταμίευση και η προστασία του περιβάλλοντος, και η μετάδοση έναντι του παραδοσιακού εξοπλισμού καθαρισμού, αυτά μπορούν μόνο να επιτευχθούν από το χαμηλής θερμοκρασίας σύστημα καθαρισμού και αποστείρωσης αέρα πλάσματος!

   

  Αρχή της αποβολής

  Το πλάσμα περιέχει έναν μεγάλο αριθμό ενεργών μορίων, υψηλής ενέργειας ελεύθερων ριζοσπαστών και άλλων συστατικών, οι οποίοι μπορούν εύκολα να αλληλεπιδράσουν με τα ένζυμα στα βακτηρίδια, τις φόρμες, τα σπόρια, και τους ιούς. Οι βιολογικές αλλαγές του πρωτεϊνικού και νουκλεϊνικού οξέος μπορούν να καταστρέψουν και να αναστατώσουν τη λειτουργία επιβίωσης των μικροοργανισμών, και να κάνουν όλα τα είδη μικροοργανισμών να πεθάνουν έξω. Η δράση τομέων υψηλής τάσης, που δραπετεύει τα ελεύθερα ηλεκτρόνια επιταχύνεται για να λάβει τη υψηλή ενέργεια. Τα ηλεκτρόνια και τα ιόντα με τα υψηλά αποτελέσματα διακοπής και χαρακτικής προϊόντων κινητικής ενέργειας, οι μεμβράνες κυττάρων των βακτηριδίων και οι ιοί προκαλούν τη διακοπή και την καταστροφή.

   

   

   

Στοιχεία επικοινωνίας
HIPILOT(SHENZHEN) INTELLIGENT AIR EQUIPMENT CO., LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Wenny

Τηλ.:: 15879905202

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)