Αρχική Σελίδα

HIPILOT(SHENZHEN) INTELLIGENT AIR EQUIPMENT CO., LTD Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

HBN είναι μια καινοτομία και technology-driven επιχείρηση με μια ομάδα επαγγελματιών, elites και εμπειρογνωμόνων 50+ οι ιδρυτές είναι όλοι οι επαγγελματίες με 20 έτη της πλούσιων Ε&Α, κατασκευής και εμπειρίας πωλήσεων στην κινεζική βιομηχανία εγχώριων συσκευών, που εστιάζει στις έξυπνες βιομηχανίες εγχώριων εφοδιασμού και συσκευών (όπως οι εξαγνιστές αέρα, οι γεννήτριες όζοντος) για να βοηθήσουν να ανακουφίσουν την κρίση της εσωτερικής ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Η βάση Ε&Α και σχεδίου βρίσκεται σε Shunde, Guangdong, την Ε&Α εγχώριων συσκευών της Κίνας και το κατασκευαστικό κέντρο. Έχουμε ακολουθήσει την άριστη απόδοση, την άριστη ποιότητα, τη θαυμάσια χειροτεχνία, και την πρώτης τάξεως υπηρεσία. Η εμμονή στην έννοια που σχεδιάζει καινοτομία οδηγεί τη δημιουργία και την παράδοση αξίας.

Σε HBN, παίρνουμε αρμόδιο για τους κοινούς στόχους μας ως σφαιρική ομάδα. Και μαζί, παρέχουμε τις λύσεις διήθησης που θα κάνουν τον κοινό μελλοντικό καθαριστή μας. Στοχεύουμε επίσης να μειώσουμε τα συμπτώματα ότι οι πάσχοντες αλλεργίας περνούν από είτε εποχιακά είτε καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου. Ολοκληρώνουμε αυτόν τον στόχο με την αφαίρεση των επιβλαβών μορίων από τον αέρα που επιδεινώνουν τις εσωτερικές αλλεργίες. Γί αυτό σε HBN, κάθε εξαγνιστής αέρα που σχεδιάζουμε γίνεται με το φίλτρο αέρα HEPA H13, uvc-ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΎΝΤΑΙ, RCI, και την τεχνολογία αποβολών πλάσματος. Αυτό κάνει τις μεγάλες διαφορές που πολλές άλλες επιχειρήσεις δεν θέλουν να επιλύσουν.

Όλα τα προϊόντα συμμορφώνονται με τα πρότυπα του ISO 9001, CETL, GS και CB, και η στρατηγική συνεργασία με AERUS για να αναπτύξει ActivePure® την τεχνολογία, HBN πάντα θεωρεί ότι ένα ασφαλές και αποδοτικό εργασιακό περιβάλλον ανήκει σε το καθένα. Αρχίσαμε μια στρατηγική συνεργασία με AERUS για να αναπτύσσουμε την τεχνολογία ActivePure®. Με το συνοπτικό και μοντέρνο σχέδιο και τη μοναδική τεχνολογία του, HBN έχει γίνει ένα αστέρι αύξησης στους εξαγνιστές αέρα από το ντεμπούτο του στις ΗΠΑ EXPO. Με την παροχή των επαγγελματικών και υψηλής ποιότητας προϊόντων, HBN έχει κερδίσει τον έπαινο και έχει μια ώριμη αγορά πωλήσεων σε όλο τον κόσμο.

Κίνα HIPILOT(SHENZHEN) INTELLIGENT AIR EQUIPMENT CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 0

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Κίνα HIPILOT(SHENZHEN) INTELLIGENT AIR EQUIPMENT CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 0

HIPILOT(SHENZHEN) INTELLIGENT AIR EQUIPMENT CO., LTD HIPILOT(SHENZHEN) INTELLIGENT AIR EQUIPMENT CO., LTD HIPILOT(SHENZHEN) INTELLIGENT AIR EQUIPMENT CO., LTD
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Μέση Ανατολή

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : HBN

Αριθμός Υπαλλήλων : 450~500

Ετήσιες πωλήσεις : 35000000-50000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2014

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα HIPILOT(SHENZHEN) INTELLIGENT AIR EQUIPMENT CO., LTD Πιστοποιήσεις Κίνα HIPILOT(SHENZHEN) INTELLIGENT AIR EQUIPMENT CO., LTD Πιστοποιήσεις Κίνα HIPILOT(SHENZHEN) INTELLIGENT AIR EQUIPMENT CO., LTD Πιστοποιήσεις Κίνα HIPILOT(SHENZHEN) INTELLIGENT AIR EQUIPMENT CO., LTD Πιστοποιήσεις